Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moet AZ nieuwe trainer in Eredivisie ophalen? 'Hij zorgt voor verandering'

Laatste update:

De analist ziet namelijk Alex Pastoor als geschikte kandidaat. Kwakman vindt de Almere City-trainer 'precies datgene doen wat AZ niet doet'.

"Zij spelen hem wél naar voren", zegt hij. "En daar zit echt wel een idee achter, hoor. Niet altijd, maar je kunt niet elke bal met gevoel naar voren leggen."

Kwakman is zich echter bewust van het verleden tussen Pastoor en AZ. In 2014 zou Pastoor al trainer worden van de Alkmaarders, maar kwam het binnen een paar dagen tot een breuk vanwege ontevredenheid over de contractaanbieding.

De nasleep ervan leidde tot moddergooien tussen beide partijen, waarbij Pastoor als morele winnaar uit de strijd kwam. AZ nam alle beschuldigingen terug en betaalde de oefenmeester het geheel van zijn al bestaande contract uit.

Kwakman beseft dus dat het eventuele aanstellen van Pastoor gevoelig ligt. "Maar je had voor de korte termijn wel een trainer kunnen aanstellen die anders over voetbal denkt (dan Jansen en Martens, red.). Al is de vraag of de selectie dat kan, met Van Brederode en Poku en dat soort jongens."

Almere City en AZ namen het vorige week nog tegen elkaar op, wat resulteerde in een doelpuntloze remise. De Alkmaarders hopen zaterdag weer eens drie punten te pakken. Martens en consorten nemen het dan op tegen Fortuna Sittard, dat afgelopen speelronde nog met 4-0 van de mat werd getikt door FC Utrecht. Voor Almere City staat een uitduel bij PEC Zwolle op het programma.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
104
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties