Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Moet ik écht kiezen, dan win ik liever de Europa League'

Laatste update:

"Als ik écht moeten kiezen, win ik liever de Europa League dan dat ik kampioen word. Ik zou dat gezien het niveau van de clubs die nog in dat toernooi zitten een fantastische prestatie vinden. Maar dan heb ik wel in mijn achterhoofd om toch tweede te worden in de competitie en via de achterdeur de Champions League te bereiken", zegt De Boer met een knipoog in De Telegraaf. Donderdag is Red Bull Salzburg de eerste horde die Ajax moet nemen.

De Boer denkt dat zijn team met wat geluk een heel eind kan komen in de Europa League, die nog 32 deelnemers kent. Mocht Ajax erin slagen de Oostenrijkers te bedwingen over twee duels, dan wacht de winnaar van de tweestrijd tussen Maccabi Tel Aviv en FC Basel als nieuwe tegenstander.

-
Wint Ajax dit seizoen de Europa League?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties