Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moet PSV vrezen? Meerdere kapers op de kust voor target Ryan Flamingo

Laatste update:

Utrecht huurde Flamingo het afgelopen seizoen van Sassuolo en besloot vervolgens de optie in het contract van de rechtspoot te lichten voor een bedrag rond de 2 à 3 miljoen euro in de hoop komende zomer een klapper op de transfermarkt te maken met zijn verkoop.

De Domstedelingen mikken naar verluidt op een Quinten Timber-achtige transfersom voor Flamingo, dus een bedrag rond de 8 à 10 miljoen euro. Volgens De Telegraaf heeft PSV meerdere biedingen op de smaakmaker van Utrecht uitgebracht, al worden er door de ochtendkrant geen bedragen genoemd.

Er zou nog 'een behoorlijk gat' tussen de vraagprijs en het hoogste bod van de Eindhovenaren zitten. PSV krijgt in de tussentijd serieuze concurrentie. Clubs uit Duitsland, België en Italië hebben Flamingo inmiddels ook in het vizier, al hebben die nog geen concrete biedingen gedaan.

Ook komst Driouech onzeker


PSV had de komst van Couhaib Driouech eigenlijk ook al willen realiseren, maar de onderhandelingen met Excelsior over de 22-jarige aanvaller zitten momenteel muurvast. Dat nieuws brachten het Eindhovens Dagblad en Voetbal International maandagavond naar buiten.

PSV heeft al een bod uitgebracht op Driouech, maar de Kralingers verlangen een hogere transfersom en schermen met veel (buitenlandse) interesse voor de aanvaller. Naar verluidt zijn er een kleine tien clubs in de markt voor de jeugdinternational van Marokko, waaronder Leeds United en Sevilla.

Driouech zou zijn voorkeur geven aan een transfer naar PSV, waar hij een contract tot medio 2028 kan tekenen. Het is niet de verwachting dat technisch directeur Earnest Stewart een verhoogde aanbieding neer gaat leggen, waardoor er sprake is van een patstelling.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
23
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
45
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties