Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mogelijk kansen voor Janssen: Kane verlaat White Hart Lane op krukken

Laatste update:

Kane verliet het stadion op krukken. "We gaan morgen bekijken hoe ernstig zijn blessure is", zegt manager Mauricio Pochettino tegen ESPN. "Hij verdraaide zijn enkel en hij voelde pijn. Het is lastig om er nu al iets over te zeggen, laten we morgen afwachten."

Een eventuele afwezigheid van Kane is mogelijk goed nieuws voor Janssen, maar Pochettino zal er minder blij mee zijn. In een maand tijd speelt Tottenham Hotspur zes wedstrijden: drie in de competitie, twee in de Champions League en één in de Capital One Cup.

-
Is Vincent Janssen goed genoeg voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
10
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
11
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
9
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
37
'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties