Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mogelijke keuze tussen Marokko en Oranje: 'Vanaf daar keuzes maken'

Laatste update:

"Ik ben een veel stabielere factor geworden, ook veel sneller. Ik heb mijn rendement, denk ik, omhoog gebracht", zegt de 22-jarige jeugdinternational in gesprek met de NOS. Idrissi stelt vast dat hij minder speels is geworden en dat men nu meer op hem kan bouwen. "Dat komt omdat je hard traint en het niveau hoog is. Je herkent situaties en daar moet je oplossingen voor hebben."

Zondag staat de lastige uitwedstrijd tegen Ajax op het programma en Idrissi weet dat de huidige nummer twee van de Eredivisie moeilijk te verslaan is. Idrissi zegt dat het strijdplan ongewijzigd blijft: "Onverstoorbaar doen wat je op voorhand wil doen. Natuurlijk is Ajax goed. Maar je moet een tactisch plan hebben en dat de hele wedstrijd volhouden."

Idrissi, die ook over een Marokkaans paspoort beschikt, is wederom opgeroepen voor Jong Oranje, maar de aanvaller weet nog niet wat hij gaat doen als het grote Oranje zich aandient. "Ik ben vooral bezig met mijn eigen ontwikkeling binnen de club. Ik wil stappen maken en uiteindelijk zal het zich uitwijzen waar ik ga spelen. Maar ik vind het belangrijker om in aanmerking te komen. Vanaf daar ga je keuzes maken en kan ik er gedurfde uitspraken over doen."

Verwacht jij dat AZ in de top drie eindigt dit seizoen?

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
20
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties