Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mogelijke transfer Mané kan reeks andere toptransfers op gang brengen

Laatste update:

Mané speelt sinds juni 2016 bij Liverpool, waarvoor hij de afgelopen zes seizoenen van grote waarde is geweest. Mede dankzij zijn komst is de weg omhoog ingezet door Liverpool, dat met het veroveren van onder meer de Champions League in het seizoen 2018/19 en het landskampioenschap in Engeland in het seizoen 2019/20 inmiddels helemaal terug is aan de Europese top. "Kom na zondag bij me terug en ik zal je de beste antwoorden geven die je van me wilt horen, absoluut", zo gaf Mané vorige week aan tijdens een mediadag op het trainingscentrum van Liverpool, toen hem werd gevraagd naar zijn toekomst.

Fabrizio Romano meldde zondag via Twitter dat de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid (0-1) Mané's laatste wedstrijd voor Liverpool was. De transfermarktexpert wist verder al te melden dat Bayern de beste papieren lijkt te hebben om Mané over te nemen van the Reds, wat wel eens goed nieuws zou kunnen betekenen voor zowel Lewandowski als voor Dembélé. De Poolse spits wil deze zomer graag een nieuw avontuur aangaan, en heeft zijn pijlen gericht op een transfer naar Barcelona. De Spanjaarden moeten eerst zorgen dat er genoeg geld beschikbaar is om Lewandowski over te nemen, maar zouden flink gebaat zijn bij een overgang van Mané naar Duitsland. De aanvaller van Liverpool heeft de gesprekken met Bayern inmiddels achter de rug, zo weet het Spaanse dagblad te melden.

Bayern liet de afgelopen weken weten dat het Lewandowski niet zonder slag of stoot wil laten gaan, en sowieso eerst een adequate vervanger in huis wil halen voordat de Duitse club zou overwegen om de Pools international te laten gaan. Met het aantrekken van Mané zouden de Duitsers zich wellicht minder hard opstellen aan de onderhandelingstafel met Barcelona.

Het Spaanse Marca meldde zondag dat een vertrek van Lewandowski naar Barcelona ervoor kan zorgen dat Dembélé de overstap naar Liverpool maakt. De Franse aanvaller heeft een contractaanbieding van Barcelona naast zich neergelegd, zo berichtte het Franse Le Parisien donderdag, en is zodoende transfervrij op te pikken door Liverpool, dat verder concurrentie zou hebben van Chelsea in de strijd om de handtekening van Dembélé.

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
20
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties