Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mohamed Ihattaren is na disciplinaire straf weer welkom bij PSV

Laatste update:

Het was de eerste training van PSV na de topper van zondag tegen Ajax: de spelers waren de afgelopen twee dagen vrij. "De coach heeft aangegeven dat hij vanaf vandaag weer gewoon mee kan trainen. Verder is er niets meer te melden", zegt Toon Gerbrands, de algemeen directeur van PSV, tegenover De Telegraaf. Schmidt gaf eerder al aan dat Ihattaren de kans krijgt om zijn gedrag te verbeteren.

PSV bracht zondag een statement naar buiten over Ihattaren, waarin onder meer stond: "De voltallige staf, spelersgroep en directie heeft er de afgelopen periode alles aan gedaan om Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn voor PSV." De club verduidelijkt tegenover het Eindhovens Dagblad dat het statement van afgelopen weekend niet bedoeld was om namens de volledige spelersgroep een signaal af te geven. "De spelers zijn wel in de verklaring genoemd om aan te geven dat een aantal hem geholpen heeft."

De Duitse coach strafte Ihattaren vanwege onprofessioneel gedrag rond de Europa League-wedstrijd tegen Olympiacos afgelopen donderdag. Het Eindhovens Dagblad schreef dat Ihattaren voor de wedstrijd hoorde dat hij niet zou starten, 'en dus hoefde het voor hem niet meer'. "Met opzet heel lang doen over omkleden", typeerde de regionale krant het gedrag van Ihattaren. "Negatief zijn richting medespelers. Net doen of je niet het veld op wil om je net als de rest voor te bereiden. Dat soort gedrag." Uiteindelijk bleef Ihattaren negentig minuten op de bank zitten.

Voetbal International voegde woensdag toe dat Ihattaren een 'bijna eindeloze' lijst aan ontoelaatbare zaken wordt verweten. "Ongeoorloofd zaalvoetballen bijvoorbeeld. Of dat hij een spierblessure oploopt terwijl hij een vrije dag heeft. Als Ihattaren aangeeft dat dit komt door het werk met een personal trainer, hoort PSV dat die hem al anderhalve maand niet heeft gezien." Het blad schreef dat de club openlijk twijfelt, als 'de speler zich voor de derde keer ziek meldt'. "Ongezond eten, ongedisciplineerd trainen, regels negeren; de incidenten stapelen zich op."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties