Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mohamed Ihattaren verrast en brengt bezoek aan zeventienjarige Ruben

Laatste update:

Gertjan publiceerde maandag via Instagram enkele foto's van Ihattaren en zijn zoon, die poseren met een shirt van het talent. "Ook in huize Van Harten wordt vandaag over Ihattaren gesproken", schreef hij met een knipoog. "Niet vanwege de situatie bij PSV, maar omdat hij Ruben een shirt van PSV kwam brengen. Daar werd zelfs deze Feyenoord-fan blij van. Ruben is dolgelukkig. Mohamed Ihattaren: hartelijk dank."

Gertjan is zelf een Feyenoord-supporter en eigenlijk geldt hetzelfde voor zijn zoon Ruben, die is geboren met het Syndroom van Down. Rond de kerst liet een kennis van het gezin Van Harten zijn badkamer verbouwen. Toen die kennis erachter kwam dat de aannemer niemand minder dan de broer van Ihattaren was, vertelde hij hem over Ruben. Destijds zocht Ihattaren al contact met Ruben.

"Ruben had op dat moment net het coronavirus opgelopen en Ihattaren belde hem om hem sterkte en beterschap te wensen. Hij beloofde toen al dat Ruben een shirtje van hem zou krijgen", vertelt Gertjan aan het Algemeen Dagblad. Het verraste hem desondanks dat Ihattaren maandag op de stoep stond. "Die jongen heeft natuurlijk heel veel fans, dus ik zou het hem ook niet kwalijk hebben genomen als het er niet meer van was gekomen." Overigens is Ruben inmiddels hersteld van het coronavirus, net als de rest van het gezin, dat eveneens corona had.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gertjan van Harten (@gertjan_van_harten)

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
13
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties