Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mohamed Salah en Darwin Núñez leggen AC Milan op de pijnbank

Laatste update:

Liverpool begon met de nodige grote namen in de basis. Zo bestond de voorhoede uit Salah, Roberto Firmino en Alex Oxlade-Chamberlain, terwijl ook Thiago, Andy Robertson en Joe Gomez vanaf de aftrap hun opwachting maakten. Aan de kant van Milan waren eveneens veel WK-gangers nog afwezig. Daardoor kreeg onder meer de pas achttienjarige Marko Lazetic de kans in de spits. Saelemaekers (rechts) en Ante Rebic (links) bestreken de flanken. Simon Kjaer, die met zijn land Denemarken in de groepsfase van het WK werd uitgeschakeld, begon op de bank. De nog altijd geblesseerde Zlatan Ibrahimovic keek eveneens vanaf de bank toe.

Het was Liverpool dat de beste start van de wedstrijd had en het beloonde zichzelf al na amper vijf minuten spelen. Een goede inspeelpass van Joël Matip bereikte Firmino aan de rand van het zestienmetergebied, die op zijn beurt Salah aanspeelde. De Egyptenaar hoefde vervolgens alleen nog maar simpel binnen te tikken: 1-0. Liverpool bleef de dominante ploeg en kreeg via Thiago en Oxlade-Chamberlain de mogelijkheden om de score te verdubbelen, maar zij zagen hun schoten naast gaan.

Aan de andere kant was het voor Milan wel raak via Saelemaekers. Een fraaie lange bal van Rebic kwam terecht bij de Belg, die vervolgens naar binnen sneed en de verre hoek vond: 1-1. Toch kwamen de Engelsen nog voor rust verdiend op voorsprong via Thiago. De Spaans international kreeg de bal per toeval voor zijn voeten, waarna zijn schot met rechts in de lange hoek verdween: 2-1. Na rust combineerden Oxlade-Chamberlain en Harvey Elliott er goed op los, maar dat leidde uiteindelijk niet tot groot gevaar voor Milan.

Beide ploegen wisselden er vervolgens op los en dat betekende dat onder meer Núñez zijn opwachting mocht maken. De Uruguayaan was bijna direct trefzeker met een goed schot op doel, waar Antonio Mirante een antwoord op had. Liverpool bleef beter, al had Milan een sterke fase rond de 70e minuut. Dat resulteerde bijna in de gelijkmaker, ware het niet dat de poging van Tommaso Pobega op de lat eindigde. Núñez besliste het duel tien minuten voor tijd. Een fraaie pass van Bobby Clark kwam terecht bij de spits, die in de korte hoek afrondde: 3-1. Een minuut voor tijd werd het ook nog 4-1 door Núñez. Goed voorbereidend werk van Ben Doak leidde ertoe dat de spits alleen nog maar hoefde binnen te tikken.

Vriendschappelijke wedstrijden
Liverpool
4 - 1
AC Milan

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
23
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
19
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties