Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mohammed Kudus aan de aftrap bij Ajax; Van den Boomen bankzitter

Laatste update:

Jay Gorter staat onder de lat bij de Amsterdammers. De verdediging wordt gevormd door Rensch, Jakov Medic, Jorrel Hato en Wijndal. De controleurs op met middenveld zijn Taylor en Benjamin Tahirovic, terwijl Berghuis de 10-positie inneemt. Kudus (rechts) en Steven Bergwijn (links) zijn de flankspelers die spits Brian Brobbey moeten bedienen.

Ludogorets domineert de Bulgaarse Parva Liga al meer dan een decennium, maar dit seizoen is de ploeg van trainer Ivaylo Petev de competitie slecht begonnen. De club uit Razgrad staat slechts achtste. Petev kan tegen Ajax geen beroep doen op de geblesseerden Denny Gropper en Anton Nedyalkov. Kiril Despodov is wel van de partij. De aanvaller werd de afgelopen twee jaar Bulgaars voetballer van het jaar en wil een stap hogerop maken, maar is vooralsnog speler van Ludogorets. Sergio Padt is ook van de partij, al moest de voormalig doelman van onder meer FC Groningen de laatste wedstrijden missen wegens een blessure. Hij is echter op tijd fit geraakt voor het duel met Ajax.

Ajax kreeg vorig weekend een domper te verwerken bij Excelsior (2-2), al werden de fans na die wedstrijd verblijd met de langverwachte komst van Josip Sutalo. De Kroatische centrumverdediger is meegereisd naar Bulgarije, maar is nog niet speelgerechtigd omdat hij met Dinamo Zagreb dit seizoen al in in de voorronde van een Europees toernooi uitkwam. Ook Chuba Akpom en Gastón Ávila zijn nog niet beschikbaar. Gaaei is wél van de partij, al kondigde Steijn woensdag al aan dat hij niet in de basis zou starten. Berghuis maakt zijn eerste officiële minuten van het seizoen. De rechtsbuiten annex middenvelder is in de Eredivisie nog geschorst, maar kan Ajax in Europa wel gewoon vertegenwoordigen.

Opstelling Ludogorets: Padt; Witry, Verdon, Sonko-Sundberg, Heister; Yordanov, Gonçalves, Piotrowski; Tekpetey, Rwan Seco, Despodov.

Opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Medic, Hato, Wijndal; Taylor, Berghuis, Tahirovic; Kudus, Brobbey, Bergwijn.

Europa League
Ludogorets
1 - 4
Ajax
Ludogorets - Ajax:

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties