Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mohammed Kudus gaat zich bij Ajax ontwikkelen tot wereldklasseniveau'

Laatste update:

'Mohammed heeft zich uitstekend ontwikkeld bij Nordsjælland en ik denk dat Ajax de juiste stap is', opent Dramani, net als Kudus afkomstig uit Ghana, op het Ghanese radiostation Happy FM. "Hij koos voor Ajax ondanks verschillende aanbiedingen van andere Europese topclubs. Ajax zal hem bijschaven en voorbereiden op de absolute Europese top."

'Antony heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar dit jaar wordt hij de sensatie bij Ajax'

Dramani heeft veel vertrouwen in Ajax als opleidingsinstituut. "Ajax is al een van de beste clubs in Europa en speelt goed voetbal. Daarnaast staan ze bekend om het ontwikkelen van jonge spelers." De afgelopen dagen verschenen in de media al diverse lovende kritieken over Kudus, Dramani doet daar nog een schepje bovenop. "Hij gaat een speler van wereldklasse worden, mede door de tijd die we hem bij Nordsjælland hebben gegeven."

Eerder sprak Kees Luijckx, die als speler van Sonderjyske en Silkeborg tegenover Kudus stond in de Deense competitie, al positief over de aanwinst van Ajax. "Ik denk dat hij een typische Ajax-speler is, die bij Ajax ook weer veel kan leren, ook van het directe spel", aldus Luijckx, die komend seizoen speelt voor Roda JC Kerkrade. "Want hij is best wel een jongen die de bal lang bij zich houdt. Met het oog op het versnellen van het spel kan hij bij Ajax daardoor nog beter kunnen worden. Hij heeft al op het middenveld gespeeld, aan de buitenkant en in de spits; hij kan eigenlijk alles. Hij is gewoon heel sterk aan de bal, dus ik denk eigenlijk dat hij een middenvelder is. Het is gewoon een genot om naar te kijken. Hij is echt heel goed."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties