Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mohammed Kudus maakt indruk bij Ajax: 'Er komt meer magie aan'

Laatste update:

"Het is goed om weer minuten in de benen te hebben en ik heb laten zien wat ik het beste kan." Razvan Marin en Edson Álvarez konden voor rust niet imponeren, maar de invalbeurt van Kudus smaakt naar meer. Ik wil mijn individuele skills gebruiken om mijn team te helpen", vertelt de aanwinst via de officiële clubkanalen. Hij heeft het naar zijn zin. "Leuke mensen, leuke teamgenoten: het is geweldig tot nu toe."

"Ik kijk er enorm naar uit om het seizoen te beginnen." Kudus kreeg van Erik ten Hag enkele instructies mee. "Hij vertelde wat hij aanvallend en verdedigend van me verwachtte, maar ik moet ook vooral mijn kwaliteiten laten zien om zo het team het beste te kunnen helpen. Ik ga nu mijn benen verder klaarmaken voor het seizoen en ik kan niet wachten: er komt meer magie aan", belooft hij.

Kudus, voor negen miljoen euro overgekomen van FC Nordsjaelland, wordt als nieuweling goed opgevangen door zijn ploeggenoten. "Iedereen helpt me, maar natuurlijk ben ik closer met de Afrikaanse jongens, dus André Onana en Lassina Traoré. Ze zeiden me dat ik mezelf moet zijn en moet genieten."

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties