Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten

Laatste update:

De 26-jarige aanvaller is niet ongeschonden uit het duel met Roemenië gekomen. "Zaterdagochtend nemen we een beslissing", vertelt Koeman vrijdag.

Bergwijn trainde vandaag aan het begin van de training apart met kracht- en conditietrainer René Wormhoudt. Naar verluidt had de aanvaller van Ajax last van zijn knie.

Daarna sloot hij bij de groep aan. "Morgenochtend hebben we nog een activatietraining", besluit Koeman. "We wachten de reactie af. Ik ga ervan uit dat hij fit is."

Eerder op de vrijdag werd al bekend dat Koeman zeker niet zal kunnen beschikken over de zieke Ian Maatsen. De verdediger reisde ook niet mee naar Berlijn, waar de kwartfinale tegen Turkije gespeeld wordt.

Op de persconferentie daags voor de ontmoeting met de Turken laat Koeman overigens weten dat Jerdy Schouten en Nathan Aké volledig fit zijn. Het duo kampte met lichte klachten en werd tegen de Roemenen vroegtijdig naar de kant gehaald.

Verder wordt duidelijk dat de oefenmeester geen of weinig wijzigingen gaat doorvoeren ten opzichte van de wedstrijd in de achtste finale. "We gaan uit van onze eigen kracht."

Meer nieuws

Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
4
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
7
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
28
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0
Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
12
Koeman lijkt rol van Memphis tijdens Nederland - Engeland te onthullen
94

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties