Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mohammed Nouri deelt reactie van zijn broertje bij 'thuiskomst' Bergwijn

Laatste update:

Bergwijn kwam woensdag zonder problemen door de medische keuring en gaat volgens Mike Verweij voor een recordsom van 32,5 miljoen euro de overstap maken van Tottenham Hotspur. Mo Nouri was net als zijn broertje al vroeg op de hoogte van de transfer. "Abdelhak was superblij", deelt Mo met De Telegraaf. "Terwijl Stevie sprak en allerlei leuke dingen vertelde, verscheen er een grote glimlach op het gezicht van Appie."

Bergwijn en de jongste Nouri speelden jarenlang samen in de jeugdopleiding van Ajax, voordat eerstgenoemde naar PSV vertrok. "Appie zat daarmee en wilde niet dat Stevie wegging", blikt Mo terug. "Ze hadden een klik. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Uiteindelijk denk ik dat het geen slechte keuze van Steven is geweest naar PSV te gaan, want iedereen ziet hoe ver hij is gekomen en hoe goed hij is geworden." Bergwijn speelde 149 wedstrijden in het eerste elftal van de Eindhovenaren, voordat hij in januari 2020 voor 30 miljoen euro de overstap maakte naar Tottenham.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Na lange contractonderhandelingen met the Spurs werd 8 juli rood omcirkeld als de datum waarop Ajax de terugkeer van zijn verloren zoon officieel zou aankondigen. Exact vijf jaar geleden zakte Abdelhak Nouri ineen in het Oostenrijkse Zillertal, waarbij hij ernstige en blijvende hersenschade opliep. "Ik heb het er met Stevie en zijn zaakwaarnemers Fulco en Nathan van Kooperen, die ook mijn broertje begeleidden, over gehad of het verstandig is om het contract op die datum te tekenen", reageert Mo. "Maar in overleg met mijn familie wilden we het uiteindelijk graag op deze dag."

Mo probeert de dag juist te beschouwen als mogelijkheid op een eerbetoon aan zijn broertje. "Wat er met Appie is gebeurd, is niet alleen op 8 juli moeilijk, maar blijft altijd zwaar. We zorgen voor Appie en zijn blij dat hij bij ons is. Het gaat steeds wat beter met hem. Hij is stabiel. Dankzij Steven zal er ook weer veel aandacht zijn voor Abdelhak. Het zorgt ervoor dat hij in de herinnering van mensen voortleeft en nooit wordt vergeten. Ik kijk er echt naar uit en ben dankbaar dat Stevie wil dat ik de contractondertekening meemaak."

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties