Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moisander adviseert Ajax over transfers: 'Zij kennen club door en door'

Laatste update:

"Ik vind deze selectie wel heel jong", vertelde Moisander in gesprek met NUsport. "En dan hadden Lasse Schöne en ik, de twee meest ervaren spelers, ook nog eens te maken met de lastige situatie dat ons contract afliep. Zoiets speelt altijd een rol, of je wilt of niet." Schöne koos er in maart uiteindelijk voor om zijn contract met twee seizoenen te verlengen.

Moisander zou het mooi vinden als Ajax een paar ex-spelers van de club terughaalt. "Zij weten wat er gevraagd wordt en kennen Ajax door en door. Zoals Rafael van der Vaart, ja. Dat lijkt me goed voor de club." Ajax heeft voor komend seizoen al Nemanja Gudelj van AZ gecontracteerd en zou Van der Vaart een contract voor één seizoen hebben aangeboden.

-
Denk jij dat Ajax komend seizoen wél kampioen wordt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties