Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mokerslag voor Atlético Madrid: Luis Suárez haakt af met blessure

Laatste update:

"Luis Suárez heeft inderdaad een spierblessure in het linkerbeen opgelopen. We wachten de verdere ontwikkelingen af", zo geeft Atlético woensdagmiddag te kennen in een medische update omtrent Suárez, die gelijk na het uitvallen op de training een test onderging. De lijstaanvoerder in Spanje kan nog niet zeggen wanneer de 34-jarige spits terugkeert op het trainingsveld van Atlético. Verschillende Spaanse media gaan inmiddels uit van een herstelperiode van tenminste drie weken. Suárez mist in ieder geval de lastige uitwedstrijd tegen Real Betis van zondagavond.

Wellicht dat Suárez weer geheel fit is als Atlético het op 9 mei opneemt tegen Barcelona, de nummer twee in LaLiga die de koploper uit Madrid tot op een punt is genaderd. De strijd om het kampioenschap in Spanje ligt derhalve weer helemaal open. Het wegvallen van de topscorer uit Uruguay is een volgende tegenvaller voor trainer Diego Simeone. Hij mist namelijk ook al Moussa Dembélé. De verwachting is dat de Argentijnse coach de komende tijd kiest voor een aanvalsduo bestaande uit Ángel Correa en João Félix.

Suárez is al het gehele seizoen goud waard voor Atlético, al wist de voormalig Ajacied in de afgelopen periode minder te scoren. Desondanks was de routinier tot dusver betrokken bij 19 van de 51 competitiedoelpunten van Atlético. Hij bezet momenteel samen met Gerard Moreno (Villarreal) met negentien treffers de tweede plaats op de topscorerslijst in LaLiga. Lionel Messi voert het klassement aan met 23 doelpunten.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties