Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mokerslag voor PSV: club bevestigt lange absentie Locadia

Laatste update:

In het duel met Ajax moest Locadia zich al na twaalf minuten laten vervangen. Volgens de dinsdageditie van De Telegraaf zal de aanvaller overigens niet weken, maar maanden in de lappenmand zitten. Het dagblad schreef al dat een MRI-scan maandag de ernst van de kwetsuur heeft aangetoond. Het Eindhovens Dagblad gaat uit van een herstelduur van zes tot acht weken.

Een hard gelag voor PSV én Locadia, die vorig seizoen al een heel groot deel moest missen wegens een slepende lieskwetsuur. De blessure van de spits kan gevolgen hebben voor de transfer van Maximiliano Romero. De ontwikkelingen rondom Locadia lijken immers mogelijk invloed te hebben op de beslissing of Romero, die voor naar verluidt tien miljoen euro naar Eindhoven zou moeten verkassen, al in januari naar de Eredivisionist moet worden gehaald.

Moet PSV de transfermarkt op om, naast Maximiliano Romero, een aanvallende versterking te halen?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
2
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
10
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties