Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moment in minuut 57 zorgt voor discussie tijdens FC Emmen - Willem II

Laatste update:

Voor Willem II kwam er midweeks een einde aan het avontuur in de Europa League, na een 0-4 nederlaag tegen Rangers FC. De Tilburgers verzamelden drie punten uit de eerste twee wedstrijden, terwijl opponent FC Emmen nog puntloos was voorafgaand aan het treffen. Toch kwam de thuisploeg al na vijf minuten spelen op voorsprong. Marko Kolar dook na een combinatie met Sergio Peña op in het strafschopgebied, waarna diens schot in eerste instantie nog gekeerd werd door Willem II-doelman Robbin Ruiter. De rebound was vervolgens prooi voor Michael de Leeuw, die de openingstreffer aantekende.

Erg lang kon FC Emmen niet genieten van de voorsprong, want acht minuten later was het alweer gelijk. Vangelis Pavlidis hield oog in oog met FC Emmen-doelman Dennis Telgenkamp het overzicht en bracht Ndayishimiye in stelling, die de bal in een leeg doel schoof. Na de vermakelijke beginfase ontstond er een interessante wedstrijd, waarin over en weer kansen te noteren vielen. Zo raakte Kolar namens de thuisploeg de paal en kwam De Leeuw net tekort om zijn tweede van de middag te maken, terwijl Görkem Saglam maar net over schoot.

Al snel in de tweede helft leek FC Emmen een strafschop te krijgen na een duel tussen De Leeuw en Jo van den Avert, maar na inmenging van de videoscheidsrechter werd geconstateerd dat er daarvoor sprake was van buitenspel. De VAR eiste in minuut 7 andermaal de hoofdrol, toen scheidsrechter Edwin van de Graaf naar het scherm geroepen werd wegens een handsbal van Bijl. De vleugelverdediger zette een sliding in en voorkwam met zijn hand dat Pavlidis de doortocht richting het doel kreeg. Van de Graaf gaf Bijl een rode kaart, maar legde de bal wel buiten het strafschopgebied voor een vrije trap.

Met een man meer was Willem II een aantal keer dicht bij de voorsprong. Ndayishimiye zag een schot gekeerd worden, Saglam schoot net naast en Mats Köhlert raakte de lat met een volley. In het slot van de wedstrijd zochten de bezoekers nadrukkelijk naar de overwinning, maar in de gelijke stand kwam uiteindelijk geen verandering meer. FC Emmen pakt daarmee zijn eerste punt van het Eredivisie-seizoen, terwijl Willem II zijn puntentotaal naar vier tilt.

-

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
18
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties