Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Monaco buigt achterstand om in derby; Rekik verliest na wereldgoal

Laatste update:

Olympique Nice - AS Monaco 1-2
Monaco won dinsdag met 4-0 van BSC Young Boys en begon zaterdag met dezelfde elf, dus met Nabil Dirar, Anthony Martial en Ivan Cavaleiro voorin en met Stephan El Shaarawy op de bank. Het begin was echter niet best, want na zeven minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Valère Germain, die nota bene tien jaar voor Monaco speelde, schoot raak na een strakke lage voorzet van Alassane Plea. Trainer Leonardo Jardim haalde Mario Pasalic na 25 minuten naar de kant ten faveure van Bernardo Silva, maar verder dan kopballen van Silva, Layvin Kurzawa en een schot van Cavaleiro kwam men in de eerste helft niet. Monaco ging desondanks met een goed gevoel de kleedkamer in.

Na 41 minuten pakte de zeventienjarige linksachter Olivier Boscagli na een wilde tackle immers zijn tweede gele kaart en daardoor stonden de Monegasken met een man meer op het veld. De eerste kans in de tweede helft was voor Nice (Danijel Subasic keerde een schot van Germain), maar Monaco boog de achterstand later wel om. Silva schoof de bal diagonaal in de verre hoek en Kurzawa kopte na een uur van dichtbij de 1-2 tegen de touwen. Invaller El Shaarawy was met een spectaculaire omhaal nog dicht bij een derde goal voor Monaco, maar het zou bij een minimale voorsprong en dus overwinning blijven.

Olympique Marseille - SM Caen 0-1
Marseille, dat vorig seizoen twee punten minder pakte dan Monaco, had het seizoen qua resultaat welhaast niet slechter kunnen beginnen. Caen was niet bang om aan te vallen in het sfeervolle Stade Vélodrome en kreeg al gauw een kans via Andy Delort, die Steve Mandanda tot een redding dwong. Marseille werd gevaarlijk via Michy Batshuayi en Benjamin Mendy (paal), alvorens het na een klein half uur 0-1 werd. Delort knalde de bal van zo'n twintig meter via de lat achter Mandanda. Marseille ging in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker, was ook veel beter, maar kwam niet tot scoren. Rekik kreeg kort na rust een mogelijkheid, maar kopte over na een vrije trap van Abdelaziz Barrada.


-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties