Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Monaco houdt PSG in het vizier met ruime zege; opvallende rode kaart Ruffier

Laatste update:

Na twee minuten besloot Sidibé op te stomen vanaf de rechterkant en na wat geklungel voor het doel van keeper Stéphane Ruffier schoot de verdediger zelf zijn ploeg knap op voorsprong. Monaco, met Terence Kongolo negentig minuten op de bank, kwam na een halfuur spelen via Thomas Lemar op 0-2, na wederom slap verdedigen van de thuisploeg: de aanvaller kon tussen drie spelers in de bal knap in het net werken.

Snel in het tweede bedrijf schoot Fabinho, na een corner, van dichtbij de beslissende 0-3 tegen de touwen. Ruffier was verbolgen over het feit dat de goal van de Braziliaan niet werd afgekeurd wegens buitenspel en ging verhaal halen bij de grensrechter. Dat had de aanvoerder beter niet kunnen doen, want hij werd met rood van het veld gestuurd. Daarna liep Monaco nog uit naar 0-4 door een counterdoelpunt van Keita Baldé Diao.

Verwacht jij dat AS Monaco het Paris Saint-Germain nog lastig kan maken?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties