Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Monaco kruipt in underdogrol: 'Juve is een betere ploeg dan Arsenal'

Laatste update:

"Juventus is een betere ploeg dan Arsenal, want Juventus staat in de kwartfinale. Zo simpel is het. Juventus is vanwege hun kwaliteiten en ervaring de favoriet. We moeten respect voor hen hebben, maar moeten tegelijkertijd ons eigen spelletje spelen en geloven dat we deze uitdaging aan kunnen gaan", zei de Portugese coach maandagavond op de persconferentie.

"We staan hier omdat we het hebben verdiend; we zijn eerste geworden in de groep. We spelen als een collectief en goed georganiseerd. Mijn spelers weten wat ze in alle situaties moeten doen." Jardim weet dat het gevaar van Juventus kan komen van Carlos Tévez, de man die dit seizoen al zeventien keer scoorde in de Serie A. "Tévez is de topscorer van de Italiaanse competitie, maar het draait bij Juventus niet alleen om Tévez."

Massimiliano Allegri, de oefenmeester van de grootmacht uit Turijn, verwacht een zwaar tweeluik voor zijn spelers. "Jardim is een goede en slimme coach en Monaco heeft de beste defensie van Frankrijk. We zullen daarom geduldig moeten zijn, tot de laatste minuut. Ik denk dat het moeilijker is om tegen een team te spelen dat weinig goals incasseert. Monaco is eigenlijk het tegenovergestelde van Borussia Dortmund." Allegri gaf ook aan dat Paul Pogba wegens een hamstringblessure ook de return tegen Monaco zal moeten missen.

UEFA Champions League
Juventus
1 - 0
AS Monaco
Wat verwacht jij van Juventus - AS Monaco?

Meer nieuws

Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
3
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties