Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Monaco laat Galliani schrikken met behoorlijk bod op tweetal'

Laatste update:

Adriano Galliani, de vicevoorzitter van Milan, was dinsdag in Monte Carlo. De beleidsbepaler zou met Monaco in gesprek gaan over Boateng, maar heeft volgens de laatste geruchten gehoord dat de promovendus ook El Shaarawy wil inlijven. Galliani liet vorige week nog weten dat er over iedere speler te praten valt en dus moeten de fans van Milan vrezen dat opnieuw twee belangrijke spelers naar de Ligue 1 vertrekken.

De 26-jarige Boateng heeft een prijskaartje van naar verluidt 15 miljoen euro, wat zou betekenen dat Monaco 45 miljoen overheeft voor de twintigjarige El Shaarawy. Dat is opmerkelijk, want de aanvaller heeft in de tweede seizoenshelft van het afgelopen voetbaljaar maar weinig goede dingen laten zien. El Shaarawy scoorde na de jaarwisseling maar twee keer in de Serie A: tegen Atalanta Bergamo en Internazionale. Zijn contract loopt nog vijf jaar door en Boateng ligt nog tot 2015 vast in het San Siro.

Monaco wil volgend seizoen direct om het kampioenschap in de Ligue 1 meedoen en haalde dankzij de financiële steun van clubeigenaar Dmitry Rybolovlev Radamel Falcao, James Rodriguez, Joao Moutinho en Ricardo Carvalho al binnen. Galliani zou dinsdag trouwens ook te horen hebben gekregen dat Monaco wel wat ziet in M'Baye Niang, maar de Fransen zijn nog niet van plan om in de aankomende maanden al werk te maken van de komst van de achttienjarige Milan-aanvaller. Niang, een Fransman, heeft er net een seizoen opzitten in Italië.

Zestig miljoen euro voor Kevin-Prince Boateng en Stephan El Shaarawy: zo'n bod moet AC Milan accepteren

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties