Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Monaco lijdt derde nederlaag en rolt loper uit voor Paris Saint-Germain

Laatste update:

De thuisploeg was feller, agressiever, slimmer en dus simpelweg beter. Het was dan ook niet verrassend dat de eerste treffer, na zeventien minuten spelen, op naam kwam van een speler van Saint-Etienne. Fabien Lemoine besloot om het van afstand te proberen en zag zijn heerlijke volley als een raket richting de bovenhoek vliegen. Doelman Danijel Subasic probeerde nog wel verweer te bieden, maar was simpelweg kansloos.

Ondanks de matige vertoning van de eerste 45 minuten bleef Monaco dankzij het minimale verschil in de wedstrijd. De bezoekers leken zich na rust dan ook wat meer bewust van de belangen en stelden doelman Stéphane Ruffer een aantal keren op de proef. Na 67 minuten gooide Subasic echter alle hoop aan duigen. De doelman verkeek zich lelijk op een inzet van Romain Hamouma en liet de bal door zijn handen heen in het doel glippen.

Monaco was vervolgens niet meer bij machte om de spanning terug te brengen en leed zo de derde competitienederlaag van het seizoen. De achterstand op Paris Saint-Germain bedraagt nu nog vijf punten, maar bij winst morgen kan het elftal van Laurent Blanc een forse stap zetten op weg naar een nieuwe landstitel. Saint-Étienne blijft dankzij de knappe overwinning volop in de race voor een Champions League-ticket.

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
48
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties