Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Monaco reageert op beschuldigingen: 'We zijn niet verantwoordelijk'

Laatste update:

"Vorige week heeft Ludovic Geubbels het bestuur van de club geïnformeerd dat zijn zoon het aanbod naast zich neer heeft gelegd en luistert naar een voorstel van een andere club, die ook uit Frankrijk lijkt te komen. Lyon is extreem teleurgesteld door de beslissing van Willem, die sinds zijn negende hier speelt en zich dankzij onze jeugdopleiding heeft kunnen ontwikkelen. De club heeft kennisgenomen van de beslissing van een zestienjarige speler die nog tot medio 2019 vastligt. De recente voorbeelden van Rachid Ghezzal en Jordy Gaspar met AS Monaco sporen Lyon aan om er alles aan te doen niet weer economisch en imago-technisch gestraft te worden", liet Olympique Lyon weten.

"AS Monaco wil in eerste instantie duidelijk maken dat de club altijd handelt naar de regels en de keuze van de speler respecteert. Soms zien we ook ons eigen jeugdproducten naar andere clubs vertrekken. AS Monaco wil niet verantwoordelijk gehouden worden voor het vertrek van jeugdspelers bij Olympique Lyon", laten de Monegasken nu in een reactie weten. "Ghezzal tekende in augustus 2017 een contract bij ons, terwijl hij al sinds juni transfervrij was. Gaspar weigerde al een contract bij Lyon en volgens de regels hebben wij hem in april 2017 pas een aanbod gedaan."

"We bevestigen onze interesse in Geubels, zijn van plan contact op te nemen met Olympique Lyon en transparant over een transfer te praten. Terwijl veel jonge spelers ervoor kiezen om Frankrijk te verlaten, vinden wij het belangrijk om onze jeugdinternationals hier te houden. Zeker als er interesse is van buitenlandse topclubs", besluit AS Monaco. Geubbels speelde dit seizoen vier wedstrijden in de hoofdmacht van Olympique Lyon.

Snap jij de frustratie van Olympique Lyon?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties