Monaco slaat vier keer toe en grijpt de macht; prachtige treffer Boschilia

Monaco heeft door de zege slechts één van de laatste negen ontmoetingen met Marseille in de Ligue 1 verloren; die nederlaag werd in mei 2015 geleden. Na 39 minuten was het zaterdag al wel duidelijk dat de punten in het Stade Louis II zouden blijven, want Gabriel Boschilia opende met een prachtige vrije trap de score en Valere Germain maakte er vervolgens 2-0 en 3-0 van.

Daar leek het vervolgens bij te blijven, maar in de blessuretijd van de tweede helft werd er toch nog één keer gescoord. Guido Carrillo, die na 74 minuten in de ploeg was gekomen voor Radamel Falcao, bepaalde de eindstand op 4-0 in het voordeel van de Monegasken.