Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Monaco-spits beschuldigd van identiteitsfraude: 'Speelt al 13 jaar'

Laatste update:

Onderwerp van discussie is de identiteit van Traoré. Ibrahim Koné, voorzitter van zijn ex-club l'Etoile Sportive d'Abobo, claimt in gesprek met RFI namelijk dat de aanvaller al jaren liegt over zijn naam en leeftijd. Het duo leerde elkaar volgens Koné in 2005 kennen, nog voordat Traoré doorbrak als profvoetballer. "Hij kwam me op het spoor, toen nog onder de naam Traore Menene", vertelt de beleidsbepaler. "Toen hij werd vastgelegd door Stade d'Abidijan, veranderde hij tot mijn grote verrassing zijn leeftijd en naam."

Traoré zou volgens Koné 29 jaar zijn in plaats van 27 jaar. l'Etoile Sportive d'Abobo zou door de wijzigingen de afgelopen jaren veel geld misgelopen zijn aan opleidingsvergoedingen. "Het probleem speelt al dertien jaar. Het is vanuit sportief oogpunt oneerlijk en om die reden span ik een rechtszaak tegen hem aan", vervolgt de voorzitter. "Ik kan op allerlei manieren aantonen dat hij voor ons gespeeld heeft. Er moet een oplossing komen."

Traoré beleefde zijn doorbraak in het Ivoriaanse voetbal bij Stade d'Abidjan en kwam via het Roemeense Cluj, Koeban Krasnodar en Anzhi Makhachkala in 2014 bij AS Monaco terecht. De club uit het prinsdom telde tien miljoen euro neer voor de aanvaller, maar kreeg eigenlijk nooit waar voor zijn geld. Traoré speelde achtereenvolgens op huurbasis voor Everton, CSKA Moskou en Sporting Gijón en wordt dit seizoen door Monaco gestald bij Amiens. Namens die club scoorde hij in zestien competitiewedstrijden nog niet.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
137

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties