Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Monster' De Vrij de hemel in geprezen: 'Dat intimideerde de tegenstanders'

Laatste update:

"We zorgden ervoor dat Lazio weer in de Champions League terechtkwam na zes jaar, waarbij wij voor Napoli eindigden, onze grote rivaal dat seizoen", vertelt Mauricio, die Lazio in oktober inruilde voor het avontuur in Azië. Afgelopen zomer had De Vrij de Romeinse club al ingeruild voor een dienstverband bij Internazionale.

"Stefan is een geweldige verdediger. Hij verdient het om bij een grote club te zitten. Hij is lang, sterk en snel. Hij rent ontzettend veel. Hij is een monster! Hij beschikt ook over uitstekende technische kwaliteiten en weet als geen ander een bal te spelen. Dat is vaak het verschil tussen hem en andere spelers. Hij is een kalme verdediger en raakt nooit geïrriteerd."

Mauricio vertelt dat een wedstrijd bij Napoli de status van De Vrij bij Lazio veranderde. "Toen werd hij een idool. Hij is een geweldig persoon en een geweldige vriend. Ik zei altijd dat hij te veel trainde, hij was altijd een uur voor de training al hard aan het werk. Dat is typisch voor Nederlandse spelers. Zij zijn altijd toegewijd en bereid hard te werken."

"Het is een serieuze jongen en lachte niet zoveel. Dat intimideerde de tegenstanders ook. Hij zei ook dat hij van Brazilië houdt toen hij op het WK (van 2014, red.) actief was. Hij hield van het eten. Hij zei ook dat de Braziliaanse vrouwen prachtig waren. Wij waren eigenlijk altijd samen, samen met Felipe Anderson", memoreert Mauricio.

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
5
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties