Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Montenegro-Rusland gestaakt; doelman Akinfeev geraakt door vuurwerk

Laatste update:

Na nog geen dertig seconden haalde scheidsrechter Deniz Aytekin beide ploegen van het veld, nadat Akinfeev was geraakt door een stuk vuurwerk vanuit het publiek. De keeper van CSKA Moskou verliet op een draagberrie het veld en werd naar het ziekenhuis gebracht. Na een half uur werd de wedstrijd hervat en Yuri Lodygin verving Akinfeev. Beide partijen speelden geen beste eerste helft, maar de betere kansen waren wel voor de bezoekers. Aleksandr Kokorin punterde de bal in het zijnet en Shirokov schoot even later wild naast. Kokorin claimde ook nog recht te hebben op een strafschop, maar Aytekin liet doorspelen. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Rusland overigens een nieuw domper te verwerken, want Alan Dzagoev raakte geblesseerd aan zijn hamstring.

De spelmaker werd afgelost door Dmitri Torbinsky en daardoor had Fabio Capello dus al twee wissels moeten toepassen. De bezoekers probeerden na rust door te drukken, maar kwamen lange tijd niet verder dan een geweldige kans voor Kokorin. De spits schoot hard op Vokasin Poleksic, terwijl hij de bal beter af had kunnen leggen. Even later kreeg Rusland een totaal onterechte strafschop, maar die werd gemist door aanvoerder Shirokov. Enkele spelers van Rusland werden vervolgens bekogeld en vluchtten daarom naar de kleedkamer. Scheidsrechter Aytekin volgde Sbornaya al gauw en de spelersgroep van Montenegro hield het daarna ook voor gezien. Aytekin besloot dat er niet meer verder gevoetbald hoefde te worden in het Gradski Stadion. De bal ligt nu bij de Europese voetbalbond UEFA.


-
Wie eindigt hoger in Groep G, denk je?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
6
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
28
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
13
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties