Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mooi dat we Real treffen in stadion, in plaats van thuis op de PlayStation'

Laatste update:

De Spanjaarden zijn op bezoek in Dortmund, waar de ploeg van trainer Jürgen Klopp afgelopen weekend nog de derby tegen Schalke 04 verloor (1-2). Middenvelder Sven Bender kijkt uit naar de ontmoeting met de Koninklijke. "We verheugen ons erop dat we in ons eigen stadion tegen een tegenstander als Real kunnen spelen, in plaats van thuis op de PlayStation", tekenen Duitse media op uit de mond van Bender.

Technisch directeur Michael Zorc heeft het voorgevoel dat de pijnlijke nederlaag van zaterdag voor revanchegevoelens kan zorgen bij Borussia. "Real zou wel eens de ideale opponent kunnen zijn. Ik verwacht een reactie van onze spelers." Klopp wijst op het knappe 1-1 gelijkspel dat zijn ploeg bij Manchester City behaalde. "Dat gevoel willen we weer oproepen. We weten wat we in huis hebben als we alles geven."

-
Denk je dat Borussia Dortmund minstens een punt pakt tegen Real Madrid?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties