Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mooie baan met moeilijke taken

Laatste update:

Daarnaast is de keuze van Blanc, om de WK-gangers van het Franse voetbalteam voor de eerstvolgende oefeninterland tegen Noorwegen thuis te laten, begripvol maar zeker ook opmerkelijk. Het is een beslissing die mij geruststelde, maar bij mij de wenkbrauwen ook deed fronsen. De spelers van Frankrijk hebben in Zuid-Afrika een collectieve wanprestatie geleverd en daar moeten ze voor boeten, die mening deel ik met Blanc. Wel vraag ik me af, of hij dit slechts als een waarschuwing bedoelt om de spelers duidelijk te maken dat ze gefaald hebben, of dat zij moeten vrezen voor hun plekje? Deze beslissing is in mijn ogen moeilijk te verklaren.

Waar Frankrijk eind jaren negentig bekend stond om de intentie door aanvallend te willen voetballen, speelden de mannen in het blauw de laatste vier jaar zeer defensief en was er geen duidelijke speeltactiek aan het team af te zien. Blanc moet met een goede, duidelijke tactiek verzinnen. Dan komen de andere problemen rondom het Franse team naar boven, zoals de mogelijke celstraffen voor aanvallende middenvelder Franck Ribéry en rappe aanvaller Karim Benzema. Dat zijn twee handige, technische spelers die in topvorm beslissend kunnen zijn voor Frankrijk. Vooral een speler als Ribéry is moeilijk te vervangen. Vind er maar gauw eens een Franse speler met zo veel techniek, snelheid en een hard schot. Frankrijk heeft zat aanvallers, maar een nieuwe Ribéry is niet snel gevonden.

Verder rest Blanc nog de taak om met zijn spelers en technische staf het imago van zijn nationale elftal te verbeteren en op te schonen. Binnenkamers bij de Franse voetbalbond ligt het, zoals bekend, volledig in puin en verscheidene mensen roepen van alles over wat er zich bij het Franse voetbalteam in Zuid-Afrika op het wereldkampioenschap afspeelde. De opdracht aan Blanc is dus de modder van de Franse vlag af te poetsen en weer glans te geven. Hij moet ervoor zorgen dat de Franse voetbalsupporters weer blij kunnen zijn en weer kunnen juichen om hun helden in het blauw. De mensen die het Franse voetbalteam hebben laten vallen, dat zijn er een hoop, zijn hard nodig voor de equipe van Blanc om de ploeg een steuntje in de rug te geven. Spelen voor een land moet je voor de eer willen doen, vindt Blanc. Dat ben ik met Blanc eens. Het is toch geweldig om bij de beste voetbalspelers van je land te horen? Een prestatie waar een gemiddelde voetballer trots op zou moeten zijn!

Alles wat ik hier boven geschreven heb, moet een helder beeld geven over wat Blanc allemaal te wachten staat als bondscoach. De situatie waar het Franse voetbalteam in verkeert, is cruciaal en zeer uitzonderlijk. Er zijn maar weinig coaches die in zo'n toestand bij een nationale ploeg terechtkomen en die weten de ploeg hier uit te halen. Blanc zou een unieke prestatie leveren als hij het Franse team weer serieus op de kaart kan zetten.

Kortom: ten opzichte van de laatste vier jaar kan Blanc als bondscoach van Frankrijk alleen maar beter presteren. Bondscoach zijn van een land met een rijke voetbalhistorie is prachtig, uitzonderlijk en niet voor iedereen weggelegd. Ik ben erg voorzichtig met mijn conclusie, maar als Blanc aan alle verwachtingen kan voldoen, dan is het maar een kwestie van tijd dat Frankrijk weer tot de voetbaltop van de wereld behoort!

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
0
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
22
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties