Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mopperende Vidal krijgt reactie: 'Ons voetbal lelijk? Het is juist fantastisch'

Laatste update:

"Ons voetbal is lelijk?", begint Atlético Madrid-voorzitter Enrique Cerezo in gesprek met Marca. "Het is juist fantastisch, we spelen om te winnen. We bevinden ons in een benijdenswaardige positie. Veel mensen hebben mij gefeliciteerd, meer dan de helft van Europa is nu fan van Real Madrid. We moeten het team, de spelers, de coaches en de fans feliciteren."

"We hebben PSV, Barcelona en Bayern München verslagen", gaat Cerezo verder. "In de finale geven we hetzelfde. De spelers zijn er klaar voor en hebben er zin in. We hadden het geloof dat we de finale in Milaan konden halen en we hebben het gered. We geloven ook nog in de landstitel en we staan er nog altijd bij. Ik heb altijd gezegd dat wij de Champions League kunnen winnen. Het zou de eerste keer zijn voor ons en het zou de kroon op een fantastisch seizoen zijn."

-
Atlético Madrid speelt lelijk voetbal

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
33
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
19
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties