Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Morata beslist Derby d'Italia na enorme blunder van Handanovic

Laatste update:

Internazionale bleef de laatste zeven speelronden ongeslagen en trok die stijgende lijn zaterdag in de beginfase door. Het team van Roberto Mancini begon uitstekend en opende na tien minuten de score: Mateo Kovacic haalde van afstand uit en zag de bal via het lichaam van Mauro Icardi in de verre hoek belanden. De spits maakte daarmee alweer zijn zesde doelpunt in vijf wedstrijden tegen Juventus. Na een kwart wedstrijd had de thuisploeg op 2-0 kunnen komen, maar Marco Storari had een knappe reflex in huis op een schot van Rodrigo Palacio. Even later had de 2-0 alsnog moeten vallen toen Marcelo Brozovic scoorde nadat Xherdan Shaqiri de paal had geraakt, maar de treffer werd door scheidsrechter Daniele Doveri geannuleerd.

Drie minuten voor rust kwam Juventus langszij: Nemanja Vidic haalde de doorgebroken Alessandro Matri neer, al ging de aanvaller wel erg gemakkelijk naar het gras. De strafschop die volgde werd benut door Claudio Marchisio en hij bepaalde de ruststand dus op 1-1. De kampioen van Italië had in de eerste minuut van de tweede helft de leiding kunnen nemen, maar Álvaro Morata liet twee geweldige mogelijkheden liggen. Het tempo lag in het tweede bedrijf een stuk lager dan in de eerste helft en er werden nauwelijks kansen gecreëerd. Pas na zeventig minuten werd Internazionale weer eens gevaarlijk: Kovacic draaide zich vrij en bediende Danilo D'Ambrosio in het strafschopgebied, maar de spectaculaire volley van de vleugelverdediger ging net naast.

Juventus, dat zonder spelers als Gianluigi Buffon, Arturo Vidal, Andrea Pirlo en Giorgio Chiellini speelde, leunde op de verdediging en gaf weinig ruimte weg. Internazionale probeerde het wel, maar kwam lange tijd niet meer verder dan een ongevaarlijk schot van Brozovic. Zeven minuten voor tijd dompelden de bezoekers het Giuseppe Meazza in rouw: Morata pikte een afvallende bal op en schoot het leder onder de blunderende Samir Handanovic door. De gastheer kwam nog één keer dicht bij de gelijkmaker, maar Storari voorkwam met een dubbele redding de 2-2. Het team van Roberto Mancini lijkt zich hierdoor niet meer te kunnen plaatsen voor de derde voorronde van de Europa League.

-

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
79
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
1
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties