Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Morata ontsteekt in woede na wissel: 'Dan word ik echt kwaad'

Laatste update:

"Drie belangrijke punten voor ons. De beste manier om klaar te zijn voor de wedstrijd van zondag (halve finale FA Cup tegen Southapmton, red.) was om dit duel te winnen. Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn reactie toen ik op de bank moest plaatsnemen. Als ik faal, dan word ik echt kwaad", aldus de international, die verwijst naar een gemiste kans vlak voor zijn wissel.

Conte geloofde na afloop van de wedstrijd niet dat Morata boos op de Italiaan was. "Nee, Álvaro moest boos zijn, want als je de kans hebt om te scoren, moet je scoren, vooral bij een spits, want het kan je zelfvertrouwen aantasten. Ik denk dat hij boos op zichzelf was door de gemiste kans. Maar ik moet kijken naar zijn hele optreden en ook al heeft hij niet gescoord, ben ik nog steeds erg blij."

"Het was een situatie die ik van tevoren al in gedachte had. Morata en Olivier Giroud speelden goed samen, net als de rest van de ploeg. Het is niet makkelijk voor de twee spitsen en het is goed om te zien dat ze willen lijden zonder bal", aldus Conte, die ontkent dat de misser leidde tot de wissel: "Nee, na zeventig minuten wilde ik een verse kracht brengen, Eden Hazard heeft andere eigenschappen dan Morata."

Wie verwacht jij dat er verder gaat in de FA Cup?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties