Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Morata op weg naar Londen na deal van 85 miljoen euro'

Laatste update:

Het Engelse medium weerspreekt hiermee La Gazzetta dello Sport, dat maandag meldde dat de aanvaller voor ongeveer zeventig miljoen euro verkast naar AC Milan. Nu zou Chelsea echter aan de haal gaan met de Spanjaard. De transfer zou een opsteker zijn voor the Blues, die doelwit Romelu Lukaku zagen vertrekken naar Manchester United.

Daarna zou de Engelse landskampioen de focus hebben verlegd naar Morata, terwijl ook Andrea Belotti van Torino en Pierre-Emerick Aubameyang van Borussia Dortmund worden genoemd als mogelijke versterkingen. Volgens het eerder genoemde medium zou de komst van de 24-jarige Morata een welkome opsteker zijn voor manager Antonio Conte en de selectie van Chelsea. Zowel de trainer als de spelers snakken naar verluidt naar een aanvallende impuls, zeker nadat Diego Costa niet meer in de plannen van de Italiaanse oefenmeester voorkomt.

In totaal heeft Morata sinds 2009 63 competitieduels voor de hoofdmacht van de Koninklijke gespeeld en scoorde daarin 23 keer. Met name afgelopen seizoen maakte hij relatief veel doelpunten: in 26 optredens in LaLiga, waarvan 12 keer als invaller, wist hij 15 keer het te vinden. Medio 2014 verkaste Morata voor twintig miljoen naar Juventus, waar hij twee seizoenen zou spelen. In de zomer van 2016 haalde de Spaanse grootmacht zijn jeugdexponent weer terug naar Madrid voor dertig miljoen.

Denk jij dat Álvaro Morata de juiste keuze is voor Chelsea?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
34
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
33
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties