Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moreno heeft Mexicaanse wens: 'De club waar voor mij alles begon'

Laatste update:

"Dat is zeker een optie", reageert de Mexicaan op de vraag of hij zijn loopbaan wil afsluiten in zijn geboorteland. "Maar ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt. Ik wil wel graag terug naar de club waar alles voor mij begon: Pumas UNAM. Maar je weet niet wat de toekomst zal brengen."

Moreno werd opgeleid bij Pumas en brak daar ook door. In 2008 verliet hij Mexico om voor AZ te gaan spelen. Na vier seizoenen bij Espanyol werd hij in 2015 aangetrokkendoor PSV. "Het leukst aan spelen bij PSV is dat we iedere twee weken in een vol Philips Stadion spelen. Dat is geweldig, er hangt altijd een geweldige sfeer. Daarom wil ik daar altijd graag spelen. Het is geweldig, helemaal als we winnen natuurlijk", aldus de mandekker.

Héctor Moreno is bezig aan zijn laatste seizoen bij PSV

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties