Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Moreno snijdt flink in aandeel van Valencia na afgang tegen Ajax

Laatste update:

Spanje is hard op weg om zich te kwalificeren voor het EK. De Europees kampioen van 2012 heeft na zes wedstrijden nog geen steek laten vallen; vorige maand won Spanje van Roemenië (1-2) en de Faeröer Eilanden (4-0). Ten opzichte van de selectie voor die twee duels zijn zeven spelers thuisgelaten. Mario Hermoso (Atlético Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Unai Núñez (Athletic Club), José Gayà, Dani Parejo (beiden Valencia), Suso (AC Milan) en Paco Alcácer (Borussia Dortmund) zijn er niet bij.

Valencia verliest met linksback Gayá en middenvelder Parejo twee vertegenwoordigers. Los Che hebben enkele wisselvallige weken achter de rug en werden woensdag nog met 0-3 geklopt door Ajax. Alleen Rodrigo, die zelf wel een sterke wedstrijd speelde tegen de Amsterdammers, behoudt zijn plek in de Spaanse selectie. Het was vooraf ook de vraag of Ansu Fati, de zestienjarige revelatie van Barcelona, tot de spelersgroep zou behoren. Dat is niet het geval, vermoedelijk vanwege blessureleed.

Fati liep vorige week op de training van Barcelona een knieblessure op. Bondscoach Moreno liet daarop weten dat hij voorzichtig zou zijn met de jongeling. "We hebben op dit moment geen plannen voor Fati, want hij is geblesseerd", zei hij dinsdag nog. Toch werd er nog gespeculeerd dat het talent deel zou kunnen uitmaken van de selectie van Spanje dan wel Spanje Onder-21. Achter de schermen zou zijn gewerkt om het papierwerk in orde te maken, maar Fati zit ook niet bij de beloftenploeg.

De volledige selectie:

Doel: David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Pau Lopez (AS Roma)

Verdediging:: Dani Carvajal, Sergio Ramos (beiden Real Madrid), Jesús Navas, Sergio Reguilon (beiden Sevilla), Diego Llorente (Real Sociedad), Raúl Albiol, Pau Torres (beiden Villarreal), Juan Bernat (Paris Saint-Germain), Iñigo Martínez (Athletic Club)

Middenveld:: Rodri (Manchester City), Dani Ceballos (Arsenal), Santi Cazorla (Villarreal), Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain), Sergio Busquets (Barcelona), Luis Alberto (Lazio), Thiago Alcantara (Bayern München), Saul Niguez (Atlético Madrid), Fabian Ruiz (Napoli)

Aanval:: Gerard Moreno (Villarreal), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Rodrigo (Valencia)

-
Komt Spanje de EK-kwalificatiereeks zonder puntenverlies door?

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
0
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
7
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties