Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

KNVB hakt knoop door: proflicentie Vitesse per 9 juli ingetrokken

Laatste update:

De club had tot maandag 24 juni, 12.00 uur de tijd om de vereiste stukken aan te bieden aan de licentiecommissie. De afgelopen maanden is er door de licentiecommissie meerdere keren uitstel gegeven aan de club om alsnog te kunnen voldoen aan de geldende licentie eisen. Op 30 april is aangekondigd dat als de omstandigheden bij Vitesse niet snel zouden veranderen de licentie voor het nieuwe seizoen niet verleend kon worden.

Op 17 mei werd er door de licentiecommissie, gezien de positieve ontwikkelingen rondom de overdracht van aandelen aan een onafhankelijke stichting, meer tijd gegeven aan Vitesse om orde op zaken te stellen en is de uiterste datum op 17 juni gesteld zodat een nieuwe eigenaar kon worden gevonden. Langer uitstel is volgens de licentiecommissie onmogelijk vanwege de naderende start van het nieuwe voetbalseizoen.

Mogelijke nieuwe aandeelhouder


In de media is de afgelopen dagen veel bericht over een mogelijke nieuwe aandeelhouder. Guus Franke zou als beoogd nieuwe eigenaar een principe-akkoord hebben bereikt met Coley Parry, de grootste schuldeiser van Vitesse. Er is door de club beperkt documentatie aangeleverd bij de licentiecommissie maar die bleek onvoldoende.

"Een van de belangrijkste doelen van het licentiesysteem is het waarborgen van de continuïteit van de competitie. Wanneer Vitesse onder de huidige omstandigheden deel zou nemen aan de competitie, dat wil zeggen zonder bankrekening, zonder accountant en zonder sluitende begroting, komt de continuïteit daarvan ernstig in gevaar", valt in het persbericht te lezen.

Vitesse heeft mogelijkheid om in beroep te gaan


Volgens het Licentiereglement Betaald Voetbal is het mogelijk om tegen dit besluit beroep aan te tekenen bij de beroepscommissie licentiezaken. Het beroep dient, schriftelijk gemotiveerd, binnen vijf werkdagen na de dagtekening van dit besluit in het bezit te zijn van de beroepscommissie licentiezaken.

Meer nieuws

UEFA velt oordeel over geldigheid van afgekeurd doelpunt Xavi Simons
6
Verweij onthult opmerkelijke positie Brobbey tijdens oefenpot Nederlands elftal
25
De namen die zó dicht bij maar toch zo ver weg van een Oranje-debuut kwamen
5
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Makkelie krijgt na EK-duel tussen Italië en Kroatië zeer slecht nieuws te horen
43
Pak 50x je inzet als Duitsland de kwartfinale haalt op EURO 2024!
0

Meer sportnieuws

Reacties