Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Als ik Manchester City was, zou ik dan erg teleurgesteld zijn'

Laatste update:

"Ik heb Manchester City eerder al persoonlijk gefeliciteerd omdat ik wist dat ze het zouden gaan doen. Als ik hen was, zou ik erg teleurgesteld zijn als de mensen zouden zeggen dat ze kampioen zijn geworden omdat West Brom van Manchester United heeft gewonnen. Ze hebben gewonnen omdat ze het beste team waren. Ze hebben maar twee wedstrijden verloren", reageerde hij na het verloren duel met the Baggies tegenover Sky Sports.

"Ik ben acht keer kampioen geworden en ik ben niet extatisch omdat ik van Manchester City heb gewonnen. Ik heb veel mensen heel enthousiast gezien omdat wij van City wonnen. Je kon ook een verschil zien in de houding bij de spelers ten opzichte van vorige week. We verdienden het om afgestraft te worden, al was een nederlaag te zwaar. We waren er meesters is om het onszelf moeilijk te maken. Alles ging moeizaam. De spelers wilden niet, of konden niet, simpel spelen."

"Alles ging langzaam. Iedereen had een extra aanname, extra trucje, extra draai nodig. Ik denk niet dat we het verdienden om te verliezen, maar we hebben hun wel de kans gegeven om te winnen doordat we een aantal kansen misten." Dat gebrek aan consistentie stipt Mourinho ook aan als voornaamste reden voor de tweede plek van Manchester United: "Ik vertrouw op mijn werk. Acht landstitels, waarvan drie in de Premier League. De laatste was geen twintig jaar geleden, maar drie. Ik weet hoe je moet winnen, ik geloof in mezelf. Je wint geen titels als je niet consistent bent. Je hebt op ieder vlak consistentie nodig, op mentaal niveau, dag in, dag uit."

Denk jij dat Manchester United volgend seizoen wel kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties