Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho baalt van 'geblesseerd' duo: 'Je moet alles doen voor je team'

Laatste update:

Smalling kampt met een voetblessure en Shaw liep donderdag in de Europa League tegen Fenerbahçe een kwetsuur op. "Smalling vindt dat hij door de pijn niet op honderd procent kan spelen. Shaw liet mij vanochtend weten dat hij niet kon spelen. Voor het team moet je echter alles doen", laat Mourinho weten aan de BBC.

"Er is een verschil tussen de dapperen, die altijd willen spelen, en degenen voor wie een pijntje een verschil kan maken. Als je het aan grote spelers in deze ploeg vraagt zullen velen zeggen dat ze lang niet altijd honderd procent fit zijn. Wij hebben spelers op het veld met pijntjes. Dat is in iedere sport toch zo?"

Premier League
Swansea City
1 - 3
Manchester United

Meer nieuws

NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel
0
Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: 'Hij is zichzelf niet'
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
PSV brengt openingsbod uit op man van 3 goals en 5 assists in de Eredivisie
31
Ontwikkeling bij Bayern München kan PSV'er Johan Bakayoko toptransfer opleveren
36
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties