Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho barst in tranen uit: 'Natuurlijk heb ik grotere momenten beleefd'

Laatste update:

Roma wist dat het een resultaat nodig had, nadat het heenduel in het King Power Stadium vorige week in een 1-1 gelijkspel was geëindigd. Een treffer van Abraham na elf minuten bleek uiteindelijk voldoende. "Ik voelde vanaf de eerste dag hoe groot dit is", stak Mourinho na afloop van wal. "Dit is een gigantische club, maar zonder de trofeeën om dat te bevestigen. De geschiedenis strookt niet met de sociale kracht van deze club. Daarom ben ik erg emotioneel." Mourinho kan de eerste trainer in de geschiedenis worden die de Champions League, Europa League en Conference League wint.

"Natuurlijk heb ik grotere momenten beleefd dan dit", geeft the Special One bescheiden toe. "Maar ik voel niet voor mezelf, ik voel voor de mensen en mijn spelers. Als je in Rome werkt, in Rome woont en Rome ademt, dan adem je deze club. Omdat het de echte club van de stad is. Gisteren (woensdag, red.) zagen we een geweldige halve finale in de Champions League, maar dat is niet ons niveau (Real Madrid - Manchester City, red.). Voor ons is het geweldig om een Europese finale te bereiken. Voor ons is dit de Champions League."

Roma moet in aanloop naar de finale eerst de Serie A goed zien af te sluiten met wedstrijden tegen Fiorentina, Venezia en Torino. Het seizoen wordt afgesloten tegen Feyenoord op 25 mei. "We zijn een familie", gaat de Portugees verder. "Naarmate je leeftijd vordert word je steeds minder egoïstisch. Ik voel me steeds meer als een vader of als een grootvader voor mijn spelers. Ik ben heel gelukkig voor ze. Rome is weer rood en geel, de komende dagen zullen we de blijdschap in de stad gaan meemaken. Dat is onze grootste prestatie, de empathie en het familiegevoel dat we met de fans hebben gecreëerd", besluit Mourinho.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Eind mei is Feyenoord in Tirana (Albanië) de laatste horde voor AS Roma. Voor deze wedstrijd hebben de Romeinen 166 wedstrijdtickets afgestaan aan de supporters die bij de afstraffing in de Conference League-groepswedstrijd tegen Bodö/Glimt aanwezig waren. "De club heeft besloten om de 166 supporters die aanwezig waren bij de wedstrijd op 21 oktober in het Aspmyra Stadion in Bodö te bedanken en hen een gratis ticket voor de finale te garanderen", communiceerde de club vlak na de gewonnen halve finale.

-
Wie gaat de Conference League winnen?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
2
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
17
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties