Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho beloont vervanger van Vertonghen met contract tot 2024

Laatste update:

De zes jaar geleden van Sporting Portugal overgenomen Dier staat inmiddels op 239 wedstrijden namens Tottenham in alle competities, met 11 doelpunten en 11 assists als resultaat. Prijzen met de club uit Noord-Londen werden nog niet veroverd, al werd in 2019 ten koste van Ajax wel de finale van de Champions League bereikt. In de eindstrijd in Madrid was Liverpool echter te sterk voor het elftal van toenmalig manager Mauricio Pochettino: 0-2.

Sinds de komst van Mourinho naar het Tottenham Hotspur Stadium, in november vorig jaar, is de rol van Dier binnen de selectie van de huidige nummer zeven in de Premier League gewijzigd. De van origine middenvelder vormt geregeld samen met Toby Alderweireld het hart van de Tottenham-defensie. Mede hierdoor zit Jan Vertonghen bijna wekelijks op de bank. Dier heeft inmiddels een schorsing van vier duels uitgezeten voor zijn wangedrag na afloop van het FA Cup-duel met Norwich City in maart. Hij rende toen de tribune in om verhaal te halen bij een bezoeker die naar verluidt beledigende dingen had geroepen over zijn broer. Daarnaast werd hem een boete van omgerekend 44.000 euro opgelegd.

Goede zet van Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
77
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
19
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
41
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties