Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho betrekt clublegende bij United-selectie: 'Hij reist met ons mee'

Laatste update:

In de tijd dat David Moyes en Louis van Gaal zich manager van Manchester United mochten noemen, was Ferguson alleen te zien op de tribunes van Old Trafford. Dat is veranderd sinds de komst van Mourinho. "Toen ik kwam, kwam hij er weer bij. Hij kwam eens de mensen bezoeken met wie hij jaren gewerkt had. Nu reist hij ook weer met ons", tekent de Daily Mirror op uit de mond van Mourinho.

Het leek Mourinho een goed plan om de 75-jarige Ferguson meer bij de groep te betrekken. "Ik zei tegen hem: 'Het is onzin dat wanneer we spelen in Londen, dat wij met een privé-trein gaan en u, Sir Alex, met de auto. U gaat niet met de auto. Nee, kom mee met de trein, met het team.' Maar hij heeft zo veel respect dat hij zelfs wat verlegen is in zijn benadering. We moeten hem laten voelen dat hij geliefd is."

Ferguson reist tegenwoordig ook met de club mee naar Europese uitwedstrijden en verblijft in hetzelfde hotel. Maar Mourinho heeft er nog moeite mee om Ferguson in de kleedkamer te krijgen. "Er zijn situaties geweest aan het einde van wedstrijden waar Sir Bobby Charlton en Ed Woodward naar beneden kwamen, terwijl Sir Alex, die met hen samen was, niet naar ons in de kleedkamer kwam. Dat soort situaties zijn onnodig."

Manchester United eindigt dit seizoen bij de eerste vier in de Premier Leauge

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
20
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties