Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho bevestigt: 'Ik heb besloten dat Pogba niet langer aanvoerder is'

Laatste update:

"De enige waarheid is dat ik de beslissing heb genomen dat Paul niet langer de tweede aanvoerder is", aldus de manager. Van een 'fallout' is volgens hem geen sprake: "Er zijn geen problemen. De persoon die beslist dat Paul niet meer de tweede aanvoerder is, is exact dezelfde persoon die eerder besloot om van hem de tweede aanvoerder te maken. Ik."

"Ik ben de manager. Ik kan deze beslissingen nemen. Er is geen aanvaring, er zijn geen problemen. Het is gewoon een beslissing en die hoef ik niet verder uit te leggen." Pogba droeg dit seizoen drie keer de aanvoerdersband van Man United. Onlangs voerde hij zijn team in de Europa League aan tegen BSC Young Boys en daarin scoorde Pogba twee keer.

Eerder op de avond schreven onder meer de BBC en de Manchester Evening News dat Mourinho Pogba de band heeft afgenomen omdat de wereldkampioen na de remise tegen Wolverhampton Wanderers kritiek uitte op de gehanteerde tactiek. "We zouden veel beter moeten spelen tegen Wolves. Als we thuis spelen, moeten we aanvallen, aanvallen, aanvallen. Zo hoort het op Old Trafford. We komen hier om aan te vallen. Ik denk dat andere teams bang worden als ze zien dat Manchester United aan blijft vallen."

Op de vraag hoe Manchester United het Wolverhampton moeilijker had kunnen maken, antwoordde Pogba: "Ik ben geen manager, ik kan dat niet zeggen. Maar we zouden natuurlijk meer mogelijkheden moeten hebben. Zo denk ik erover, we moeten beter bewegen, we zouden meer moeten bewegen. Het klopt dat we op sommige momenten gretiger hadden moeten zijn. Misschien waren we ook wat vermoeid", sprak de Fransman.

-

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties