Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'Dan kun je net zo goed een koe het veld op laten lopen'

Laatste update:

Volgens een journalist zou Chelsea precies hetzelfde doen bij een minimale voorsprong met nog vijf minuten te spelen: het spel vertragen. "Met ballen? Nee. Met iets anders? Dan kun je net zo goed een koe het veld op laten lopen. En dan het spel afbreken, omdat er een koe op het veld loopt", luidde de bizarre reactie van de flamboyante Portugees in de Engelse media.

Ondanks de eerste nederlaag van het seizoen maakt Mourinho zich nog geen zorgen. "Ik vind ons beter dan de rest. Uiteraard, want we staan nog steeds bovenaan. Deze nederlaag is een abnormaliteit. We zijn beter, maar verliezen. Dat is voetbal. Er is in deze competitie geen club die het beter dan ons heeft gedaan, dus wij zijn beter dan de rest. Spelen wij het beste voetbal? Ik zeg alleen dat we bovenaan staan en dat er geen club is met hetzelfde puntenaantal. Daarom zijn wij op dit moment de beste club in de Premier League."

-
Chelsea is de beste ploeg in de Premier League

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
4
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties