Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'De steun van Abramovich maakt me trots'

Laatste update:

Afgelopen zaterdag verloor Chelsea met 1-3 van Southampton en na afloop zei Mourinho dat Chelsea de beste coach uit de geschiedenis van de club zou ontslaan, als de leiding zou besluiten om hem weg te sturen. Daar kan Abramovich zich blijkbaar wel in vinden. "Abramovich toont vertrouwen in de manager die drie Premier League-titels met deze club heeft gewonnen", zegt Mourinho in La Gazzetta dello Sport. "Zijn steun maakt me trots. Ik bedank hem en blijf hard werken."

"Ik weet niet waarom de resultaten van Chelsea op dit moment zo ontzettend slecht zijn", vervolgt Mourinho. "Ik kan en wil me niet verstoppen voor de realiteit, maar ik vind het moeilijk om redenen te vinden voor onze slechte vorm. Maar ik beloof dat ik harder werk dan ooit tevoren en dat we uit deze situatie zullen komen."

Fabio Capello zei deze week dat Mourinho een trainer voor de korte termijn is en dat zijn spelers na anderhalf, twee jaar simpelweg op zijn. "Ik heb dat ook gelezen", reageerde Mourinho. "Ik denk dat een coach als Capello beter kan praten over voetbal, in plaats van zijn collega's bekritiseren. Ik had ook wel wat kunnen zeggen over zijn werk als bondscoach van Engeland of Rusland, maar ik heb dat nooit gedaan, omdat ik de negatieve momenten van mijn collega's ook respecteer."

Denk je dat José Mourinho de juiste man is voor Chelsea?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties