Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho: 'De tweede goal van West Brom had nooit mogen tellen'

Laatste update:

Volgens The Special One had de 1-2 van Stéphane Sessegnon namelijk ook nooit mogen tellen. "Dat was een grote fout van de scheidsrechter", verklaarde hij na afloop. "De vierde official zag die overtreding vlak voor zijn ogen gebeuren, maar reageerde niet. Hij moet deelnemen aan de wedstrijd en zijn verantwoordelijkheid nemen. Maar onze reactie na die goal was geweldig, we creëerden veel kansen."

Dat Chelsea in blessuretijd alsnog langszij kwam, vond Mourinho niet meer dan terecht. "West Brom kwam in de eerste helft de middenlijn niet over. Wij konden ook niet veel creëren omdat zij goed verdedigden, maar we waren wel de enige ploeg die probeerde te scoren." Hazard, afgelopen week nog geschorst, kreeg vervolgens nog een schouderklopje. "Een penalty raak schieten op de training is eenvoudig, dat kan ik ook. Maar dit was heel wat anders en Hazard was buitengewoon kalm."

-
Chelsea verdiende meer dan een punt

Meer nieuws

'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
29
'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
7
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
9
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
49
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
31
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties