Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mourinho denkt aan opmerkelijke ruildeal voor wisselvallige back'

Laatste update:

Volgens The People hoopt Mourinho Darmian te kunnen ruilen met Nemanja Matic van Chelsea. Manchester United heeft Eric Bailly al aangetrokken ter versterking van de defensie en een afscheid van Darmian is zeker niet onbespreekbaar. Mourinho denkt ondertussen aan Matic en een ruildeal lijkt zeker niet onmogelijk.

Antonio Conte, komend seizoen manager van Chelsea, kent Darmian namelijk goed. De twee zijn op dit moment met de nationale ploeg van Italië actief in Frankrijk op het EK. Hij zou Darmian wel willen hebben, al is het de vraag of hij afscheid wil nemen van Matic.

Matteo Darmian is goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties