Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho drijft de spot met concurrentie in speech

Laatste update:

In de vorm van een soort sprookje keek Mourinho terug op het afgelopen seizoen, waarin Chelsea kampioen van Engeland werd en zijn team Manchester City, Arsenal en Man United het nakijken gaf. "Er is een spel met twee doelen. Maar er is één ploeg met rode shirts die goed speelt, de bal voortdurend rondspeelt en veel balbezit heeft, maar ze scoren niet. Geen punten", doelt the Special One op United.

"Ze hebben de FIFA gevraagd of ze op deze manier konden winnen, maar dat was niet mogelijk: veel balbezit is niet noodzakelijk om te winnen." Op soortgelijke wijze bespot Mourinho Man City en Arsenal. "Een team met lichtblauwe shirts wilde met maar één doel spelen. Ze scoorden veel en kregen nooit een goal tegen, want ze hadden geen doel. Dus mochten ook zij geen kampioen worden van de FIFA."

"Een derde ploeg speelde wel met twee doelen en scoorde veel, maar kreeg ook veel goals tegen", vervolgt Mourinho over Arsenal, waarna hij zijn eigen elftal beschrijft: 'Er was één team dat volgens de normale regels speelt, zij weten dat je één keer vaker moet scoren dan je tegenstander. Ze hebben van augustus tot mei gespeeld en soms namen ze de bus mee", verwijst de coach met een knipoog naar de kritiek op zijn speelwijze, die af en toe als te defensief beschouwd wordt.

Vind je José Mourinho de beste trainer van de Premier League?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties