Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho en Ibrahimovic trappen goed af in kleinste Premier League-stadion

Laatste update:

Ibrahimovic begon in de basis, net als Daley Blind. Mourinho nam het in de media nog op voor de bekritiseerde Memphis Depay, maar de Nederlander zat naast nieuweling Henrikh Mkhitaryan op de reservebank. Paul Pogba zat een bij Juventus opgelopen schorsing uit en daardoor was er ruimte voor Mata. Voorafgaand aan het seizoen was toch niet te verwachten dat de man die door Mourinho werd verkocht bij Chelsea een prominente rol zou gaan spelen, maar Mata eiste in het eerste bedrijf wel de hoofdrol op.

Mata profiteerde even voor rust van een dramatische terugspeelbal van Simon Francis en in twee instanties verschalkte hij keeper Artur Boruc. Zoals verwacht mocht worden had Manchester United meer balbezit in de eerste helft, maar qua kansen viel het tegen en op het doelpunt van Mata na was het een teleurstellende vertoning op Dean Court. Daar kwam na de onderbreking verandering in.

Na rust maakte de voetbalgrootmacht namelijk meer aanstalten een doelpunt te maken en na een uur leverde dat resultaat op. Antonio Valencia stond met een voorzet aan de basis, Anthony Martial raakte de bal verkeerd en aanvoerder Wayne Rooney kon de bal tegen de touwen koppen. De middag zou niet compleet geweest zijn zonder een doelpunt van de jagende Ibrahimovic en met een schot van afstand kreeg de Zweed zijn felbegeerde treffer. Onhoudbaar leek zijn inzet net, maar Boruc was toch kansloos: 0-3.

Het leek over en sluiten voor Bournemouth, ware het niet dat Adam Smith even na de goal van Ibrahimovic alweer voor de 1-3 zorgde. Manchester United moest daardoor op de tellen blijven passen, maar de zege zou niet meer in gevaar komen.

Allsvenskan ✔ Eredivisie ✔ Serie A ✔
LaLiga ✔ Ligue 1 ✔ Premier League ✔

Zlatan Ibrahimovic scoort waar dan ook! 󾓶 󾓶 󾓶

Geplaatst door voetbalzone op zondag 14 augustus 2016

-
Denk je dat Manchester United de titel pakt?

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
2
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
79
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties