Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mourinho en Manchester United gaan het gesprek aan'

Laatste update:

De Manchester Evening News, Daily Mail, BBC en andere Britse media berichten vrijdagavond stuk voor stuk dat Manchester United het gesprek is aangegaan met de 53-jarige Portugees. Er is nog lang geen sprake van een akkoord tussen de club en de trainer en Manchester United heeft niet willen reageren op de speculaties die gaande zijn, maar er zou wel worden gesproken en onderhandeld tussen beide partijen.

Van Gaal stapte na het WK 2014 in bij Manchester United en tekende toen voor drie jaar, maar de verwachting is dat hij slechts twee van de drie seizoenen uitzit. Mourinho moet het stokje vanaf de zomer overnemen en kan dan aan zijn droomselectie gaan werken. Als het nog helemaal mis gaat in de laatste maanden onder Van Gaal, kan Mourinho nog wat eerder instappen op Old Trafford. Hij is de laatste jaren al vaker gelinkt aan the Red Devils en zou ook in beeld geweest zijn voordat David Moyes werd benoemd.

Sir Alex Ferguson, die in zijn jaren als trainer een prima band onderhield met Mourinho, droeg Moyes zelf voor. Mourinho opteerde toen voor een comeback bij Chelsea en die duurde al met al nog tweeënhalf jaar. Als de voortekenen niet bedriegen zal de Portugees vanaf de zomer de scepter zwaaien in Manchester. Hij zou in dat geval sowieso één oude bekende terugzien: Juan Mata, die hij in januari 2014 van Chelsea naar United liet vertrekken omdat hij hem niet meer nodig achtte in Londen.

Mochten United en Mourinho er nu niet uitkomen, dan ligt het voor de hand dat de Engelse grootmacht aan Giggs vraagt om het te doen. De Welsh Wizard kwam tot een recordaantal wedstrijden voor zijn club en is nu assistent onder Van Gaal. De BBC denkt dat Giggs zijn spullen pakt en vertrekt wanneer Mourinho wordt aangesteld als de nieuwe sterke man. Hij zou niet welwillend staan tegenover een samenwerking met de nu werkloze coach.

José Mourinho aanstellen zou een ... zijn van Manchester United

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
112
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties